لئون
۱۳۸۶ بهمن ۷, یکشنبه
ماتیلدا: زندگی فقط وقتی بچهای اینقدر بدهِ یا همیشه همینطورهِ؟
لئون: نه، همیشه همینطورهِ
ماتیلدا: زندگی فقط وقتی بچهای اینقدر بدهِ یا همیشه همینطورهِ؟
لئون: نه، همیشه همینطورهِ
| 1 نظر »
| 0 نظر »
برژیت باردو(Brigitte Bardot) بازیگر جنجالی "وخدا زن را آفرید" (روژه وادیم ۱۹۵۶) متولد ۱۹۳۳ فرانسه
برای من هم جالب است هم غم انگیز در صورت درخواستهای مکرر !! ادامه پیدا خواهد کرد البت با کمک جناب علیپوران!.
| 0 نظر »
نظر به در خواستهای مکرردوستان وبا توجه به آگاهی شان از کارنامه درخشان اینجانب در علوم طباخی مدرن ، سلسه آموزش ها و دستورات سریع وخوشمزه آشپزی را جهت یادگیری امور پخت وپز در وبلاگ آفتاب نثار رفقای عزیز خواهم کرد. به زعم اینکه بدون استخوان 20 کیلو اضافه ورن هم دارم!
دستوراول (مرغ درحلب) مناسب برای سفر:
مواد لازم:
1- مرغ درسته یک عدد(آذرمرغ به جهت موادی که به خورد مرغ می دهند)
2- حلب 17 کیلویی روغن خالی یک عدد
3- میله یا چوب 30 الی 50 سانتی متری
4- تکه های چوب ، ساقه های خشک درختان
5- پووف (فوتی که از دل برآید ومفرح ذات باشد!)
چوب یا میله را در ماتحت! مرغ فروکرده از کنار قلبش گذرانده ومطابق عکس زیر درزمین فروکنید
سه بار مرغ را با نفس مبارکتان فوت (پووف)کنید.حلب 17 کیلویی خالی روغن نباتی را رویش بگذارید ، اطراف حلب را با خاک وشن بپوشانید تا هوا به داخل نفوذ نکند.سپس تکه های چوب وساقه خشک درختان را اطراف حلب پخش کنید و آتش بزنید. حدودا 17 الی 22 دقیقه و دقیقا 20 دقیقه (بسته به مقدار هیزمی که فراهم کرده اید) حلب را به آرامی بردارید. مرغ واقعا لذیذ شما مطابق شکل زیر آماده است نوش جان کنید .
*عکس از علیرضا دروچی
| 1 نظر »